Wat doen wij als uw mentor?

Wat doen wij als uw mentor?

Wij behartigen uw persoonlijke zaken. Dit betekent dat wij persoonlijke dingen voor u regelen, zoals zorg en medische behandelingen. We doen dit zoveel mogelijk zoals u het zelf zou willen.

Als de rechter besluit dat u een mentor krijgt, dan maakt hij een beschikking op. Dat is een papier waarin staat dat u een mentor heeft. Als wij de beschikking hebben gekregen, gaan we voor u aan de slag.

 

Behandeling en zorg

We sturen uw behandelaars en verzorgers een brief. In deze brief staat dat we uw mentor zijn. Wij vragen het behandelplan en zorgplan op. We praten ook uitgebreid met u over uw zorg of behandeling. We praten ook met mensen uit uw omgeving en met uw behandelteam.

 

Uw wensen

Wij willen uw zaken zoveel mogelijk regelen zoals u dat wilt. Daarom komen we regelmatig bij u langs. Zo kunnen we u en uw wensen leren kennen. Wij kijken dan ook of de verzorging aan u goed geregeld is.

 

Verantwoording afleggen

Wij moeten laten zien dat we uw persoonlijke zaken goed regelen. Daarom leggen we verantwoording aan u af. Ook leggen we eenmaal per jaar verantwoording af aan de kantonrechter.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *