Curatele Veelgestelde vragen

Ik wil extra leefgeld

U kunt met ons contact opnemen. We kijken dan samen of dit mogelijk is. De vaste lasten moeten altijd éérst betaald worden. U krijgt dus geen extra leefgeld als de vaste lasten dan niet meer betaald kunnen worden.

 

Ik wil een overzicht van alle betalingen

U heeft van ons een inlogcode gekregen. Daarmee kunt u inloggen op uw persoonlijke pagina. Op deze pagina staan alle betalingen van uw beheerrekening en leefgeldrekening. Zo kun u precies zien wat er allemaal betaald is voor u.

 

Ik heb toch post thuis ontvangen

Het is belangrijk dat wij alle post krijgen. Daarom vragen we u om de post zo snel mogelijk naar ons te sturen.

 

Ik wil een overeenkomst sluiten. Of ik wil trouwen.

Bespreek deze situatie met ons. We kunnen met u kijken naar de mogelijkheden. U mag dit echter niet doen zonder onze toestemming.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *