Hoe meld ik me aan voor bewindvoering?

Hoe meld ik me aan voor bewindvoering?

Denkt u dat bewindvoering u kan helpen? Neem dan contact met ons op. Wij komen bij u thuis om kennis te maken. Samen kijken we dan naar uw situatie. U mag hierbij iemand uitnodigen die belangrijk voor u is.

Bij dit eerste gesprek geven we u advies over de mogelijkheden. Wilt u ons vragen voor bewindvoering, dan vullen we samen alle papieren in. We vragen uw familieleden of andere betrokkenen om ook een formulier in te vullen. Al deze papieren sturen we naar de rechtbank. De rechtbank laat u weten wanneer uw situatie behandeld wordt. U krijgt daar van de rechtbank een brief over. Soms wil de rechter u spreken voordat hij uitspraak doet. Maar dat gebeurt niet altijd. De rechter beslist uiteindelijk of u onder bewind wordt gesteld.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *