Over ons

Over ons

Galock Dienstverlening is gespecialiseerd in het uitvoeren van beschermingsmaatregelen. Wij treden op als bewindvoerder, mentor en curator. Kwaliteit is voor ons belangrijk en we zijn dan ook aangesloten bij de Branchevereniging Horus en de Nederlandse Beroepsvereniging van Professionele Mentoren (NBPM)

Corina Ockers en Remon van Galen hebben allebei ruime ervaring als maatschappelijk werker. Uit deze praktijk merken we dat de samenleving steeds harder wordt. Er wordt verlangd dat iedereen meedraait in een participatiemaatschappij. Er is een groep mensen die dat wel wil, maar niet kán, althans niet zonder langdurige ondersteuning.

Beschermingsmaatregelen zien wij als een ideale mogelijkheid om de cliënt te beschermen tegen grotere of meer problemen, wanneer andere hulp daarin niet het gewenste effect heeft gehad. Wij denken dat deze beschermingsmaatregelen optimaal kunnen werken als er een goede samenwerking is tussen de cliënt en de uitvoerder van de maatregel. Daar zit ook onze kracht.

Als maatschappelijk werker ben je een generalist, wat inhoudt dat je een grote diversiteit aan cliënten hebt en kijkt waar de hiaten zitten in de mogelijkheden van de cliënt. Het is voor ons een tweede natuur om dienstverlening op maat te leveren, immers iedere cliënt is uniek en heeft andere kwaliteiten. Binnen Galock Dienstverlening leveren wij ook dienstverlening op maat. Bij iedere cliënt bekijken we de mogelijkheden en de uitdagingen waar we voor staan én die gaan we samen met de cliënt aan. Hierin zoeken wij actief de samenwerking op met die partijen die er nodig zijn om de cliënt optimaal te ondersteunen in het leven. Want dat is waar wij het voor doen!

{loadposition slide}