Hoe meld ik de cliënt aan?

Hoe meld ik de cliënt aan?

Als u denkt dat bewindvoering een goede optie is voor uw cliënt, neem dan contact met ons op. Galock Dienstverlening komt bij de cliënt thuis of in de instelling om samen te kijken naar de situatie. Natuurlijk kunt u hierbij aanwezig zijn. Wij geven advies over de mogelijkheden.

Treedt u als verzoeker op, dan kunt u vast de aanmeldformulieren invullen. Familieleden vragen wij een verklaring in te vullen dat zij akkoord gaan met het instellen van het bewind. Klik hier voor alle benodigde formulieren.

Van u als professional vragen we bovendien een ondersteunende verklaring voor de rechtbank, zodat de noodzaak van de beschermingsmaatregel duidelijk wordt. Wij zorgen dat alle papieren worden ingediend bij de rechtbank.

Het is mogelijk dat de cliënt wordt uitgenodigd om bij de rechtbank te verschijnen. Dit gebeurt niet altijd. De kantonrechter kan ook een besluit nemen op basis van de ingediende stukken. Van het besluit van de kantonrechter wordt een beschikking gemaakt. Op het moment dat wij de beschikking hebben ontvangen gaan wij aan de slag.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *